Loading...
Hem| Villkor

Villkor

Nedan har vi angett våra villkor och viktig information. Läs igenom dem och om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig.

ALLMÄNNA ANVÄNDARVILLKOR

Genom att besöka, surfa och/eller använda denna webbplats bekräftar du att du har läst, förstått och samtycker till att vara bunden av dessa regler och att följa alla tillämpliga lagar och förordningar. Om du inte godkänner dessa villkor, använd inte denna webbplats. Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren under vilka webbplatsen och produkterna tillhandahålls. Alla sådana ändringar i villkoren kommer att träda i kraft när de ingår i texten till dessa villkor och publiceras på webbplatsen. Vi rekommenderar att du kontrollerar villkoren som publiceras på webbplatsen regelbundet för att säkerställa att du är medveten om eventuella uppdateringar.

BESTÄLLNING

När du gör en beställning samtycker du till att all information som tillhandahålls är korrekt och fullständig.

När du gör din beställning via webbplatsen kommer vi att skicka ett bekräftelsemail som beskriver de beställda produkterna, betalningsmetod och kostnad (inklusive moms och P&P) Du måste kontrollera att alla detaljer i detta bekräftelsemail är korrekta och kontakta oss så snart som möjligt om några uppgifter är felaktiga.

Observera att din beställning endast utgör ett erbjudande om att köpa varor från oss och inte utgör ett bindande avtal förrän den accepteras av oss. Inget avtal för försäljning av någon produkt kommer att existera mellan dig och vivobarefootstockholm.se förrän vi accepterar din beställning genom att skicka produkten till dig, trots att vi kan ha skickat en e-postbekräftelse.

Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera någon beställning. Om din beställning inte har godkänts kommer vi att kontakta dig för att informera om orsaken.

BETALNING

Vi måste erhålla full betalning av priset på varorna innan vi kan acceptera någon beställning. Om du väljer att betala med kredit- eller betalkort kommer vi att behandla din betalning när du förbereder dina varor för leverans.

Vi tar betalning från ditt kort när vi skickar din beställning, när dina kortuppgifter har validerats.

Alla kredit- och betalkortsinnehavare är föremål för valideringskontroller och auktorisering av sin kortutgivare.

Om emittenten av ditt betalkort vägrar att godkänna betalning till oss, ansvarar vi inte för eventuella förseningar eller uteblivna leveranser.

Vid betalning med check kommer vi inte att skicka din beställning förrän 10 arbetsdagar från dagen för mottagandet av din beställning, och efter att checken har rensats.

Eventuella rabatter som utlöses av inmatningen av en kampanjkod kommer inte att tillämpas förrän beställningen har accepterats och ditt betalkort debiteras. Rabattkoder får endast tillämpas på köp gjorda via det konto för vilket rabattkoden erbjöds och registrerades.

För betalningar via banköverföring kommer beställningar att skickas inom en arbetsdag efter mottagandet av betalningen. För expressleveranser, se till att betalningen görs senast 15:00 GMT för att säkerställa leverans samma dag. Observera att betalningen måste vara mottagen inom 5 dagar efter att din beställning gjordes. Därefter, om ingen betalning tas emot, kommer din beställning att annulleras.

PRISSÄTTNING

Vi förbehåller oss rätten att justera priser och erbjudanden efter eget gottfinnande när som helst innan (men inte efter) vi accepterar din beställning.

Vi gör vårt bästa för att se till att priserna visas korrekt men mycket ibland kan ett fel uppstå. Om detta skulle hända kommer vi att korrigera priset och ber dig bekräfta om du fortfarande vill köpa varorna till rätt pris. Om vi inte kan kontakta dig kommer vi efter eget gottfinnande att behandla beställningen som annullerad. Vi kommer inte att vara skyldiga att leverera varor till felaktigt pris.

STOCK

Varor är beroende av tillgänglighet. Vår sida uppdateras automatiskt varje gång en vara säljs, men i det sällsynta fall att din vara är slutsåld kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt.

Tillgänglighetsinformation för produkter finns på varje enskild produktbeskrivning. Där vi väntar på leverans av din vara kommer vi inte att debitera ditt kredit- eller betalkort förrän varorna finns i lager igen och redo att skickas.

Alla storlekar och mått är ungefärliga och avsedda som vägledning, även om vi gör allt för att se till att de är så exakta som möjligt.

Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att alla detaljer, beskrivningar och priser på produkter som visas på webbplatsen är korrekta när de publiceras på webbplatsen. Vi förbehåller oss rätten att neka beställningar där produktinformation har publicerats felaktigt, inklusive priser och kampanjer.

Alla produktbilder är så korrekta som möjligt, men på grund av ett antal olika faktorer såsom webbläsare, bildskärmsfärgkontraster etc, kan vi inte hållas ansvariga eller ansvariga för eventuella skillnader i färg mellan bilden och den faktiska produkten.

Vi förbehåller oss rätten att ta tillbaka produkter från försäljning efter eget gottfinnande, när som helst utan föregående meddelande.

KAMPANJER

Dessa allmänna kampanjvillkor gäller för varje kampanj och dessutom utgör alla instruktioner, regler och villkor som rör en specifik kampanj en del av dessa allmänna kampanjvillkor.

Se de specifika villkoren för varje kampanj.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst, efter eget gottfinnande och utan föregående meddelande, avsluta, avbryta, ändra eller lägga till ytterligare villkor till alla kampanjer.

Du får inte använda mer än en kampanj per beställning och kampanjer får inte användas tillsammans med varandra om inte annat anges av oss. Detta inkluderar affiliate-kampanjer eller i samband med cashback-sajter.

LEVERANS

Leveranstider är som anges i Leveranssektionen. Vi är inte ansvariga för eventuella förseningar som uppstår när dina varor transporteras med bud.

I fallet med ett saknat eller försenat paket kommer vi att försöka lokalisera paketet i enlighet med de rutiner som anges i leveranssektionen. I händelse av att vi inte kan hitta ditt paket kommer ersättningar att skickas.

Du måste fylla i ett förlustformulär innan ersättning för saknade föremål kan skickas. Vi kommer att se till att detta mailas till dig omedelbart.

Internationella beställningar: I avtalets syften är kunden den registrerade importören för varor och tar som sådan ansvar för betalning av moms och importtullar. Observera att vivobarefootstockholm.se betalar alla import- och momsavgifter för din räkning när du skickar din beställning. I händelse av underbetalning av import- och momstullar är det dock ditt övergripande ansvar att se till att ytterligare betalningar görs.

VARNING

Vi arbetar hårt för att informationen på webbplatsen eller i katalogen alltid är korrekt och användbar. Vi tar inget ansvar för eventuella fel och/eller utelämnanden i vår webbplats eller katalog och förbehåller oss rätten att ändra information, priser , specifikationer och beskrivningar av listade varor, produkter och tjänster när som helst och utan föregående meddelande.

Vi gör vårt bästa för att se till att webbplatsen alltid fungerar korrekt, men vi lämnar inga garantier för tillgängligheten eller tillgängligheten av webbplatsen, och (om inte annat anges i denna ansvarsfriskrivning) kommer vi inte att hållas ansvariga för eventuella skador, förlust, kostnader eller utgifter som du ådragit dig till följd av bristande tillgänglighet eller tillgänglighet till webbplatsen eller något fel, fel eller förseningar i sändningen eller mottagandet av meddelanden eller kommunikation eller instruktioner via posten eller något elektroniskt medium).

Produkterna som säljs på vivobarefootstockholm.se tillhandahålls endast för privat hushålls- och konsumentbruk. Följaktligen accepterar vi inget ansvar för någon indirekt förlust, följdförlust, förlust av data, förlust av inkomst eller vinst, förlust av skada på egendom och/eller förlust från anspråk från tredje part som uppstår till följd av användningen av webbplatsen eller för någon produkter eller tjänster köpta från vivobarefootstockholm.se.

Vi kan inte hållas ansvariga för material som visas på tredje parts webbplatser eller annat skriftligt material. De enda priser som gäller för våra produkter är de som anges på vårt material. Vi kan inte garantera tillförlitligheten av priser som anges i shoppingkataloger eller genom någon annan tredje part.

Varje länk (vare sig det är en hypertextlänk eller annan hänvisningsenhet) som används på webbplatsen tillhandahålls enbart för att använda och för att underlätta för besökaren. Länken representerar inte något stöd eller rekommendation från oss och betyder inte att vi har någon koppling till den länkade webbplatsen. Vi är inte ansvariga för innehållet på webbplatser som har länkar till webbplatsen eller för de juridiska konsekvenserna av att du ingår avtal med tredje part som tillhandahåller dessa länkade webbsidor.