Loading...
Hem| Retur & Byte

Retur & Byte

14 dagars returgaranti

Om du av någon anledning är missnöjd med något/varor köpta från vivobarefootstockholm.se , kontakta helt enkelt vårt supportcenter. Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter att du mottagit leveransen. Vi kommer alltid att erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

 

* Om vårt företag är ansvarigt för problemet kommer vi att tillåta en retur till vårt lager för återbetalning och/eller byte.

* När vi har tagit emot varan kommer vi att erbjuda ersättning eller skicka om gratis en ersättning på vår bekostnad.

* Om kunden har beställt en felaktig storlek, produkt eller helt enkelt vill byta varan kan vi även tillåta retur.

* Kunden är ansvarig för fraktavgiften för ett byte, och vi återbetalar den ursprungliga produktkostnaden vid mottagande av den returnerade varan. Alla fraktavgifter är ej återbetalningsbara.

* Uttagsartiklar kan inte returneras, de är inte berättigade till återbetalning, byte eller butikskredit.

* Alla returnerade varor måste vara i helt nytt skick, oanvända/oanvända, otvättade, med alla originaletiketter och deras originalförpackning intakt för att vara berättigad till ersättning.

* Alla returer måste skickas via posttjänst, returer som skickas via andra tjänster kommer att medföra mäklaravgifter och/eller avgifter som kommer att dras av från krediten/återbetalningen du kommer att få. Returvaror måste deklareras som "Returvaror" i tulldelen av returetiketten. Vidare kan returer som inte är korrekt deklarerade medföra ytterligare avgifter.

* För byten kommer handläggningstiden för den utbytta varan att vara mellan 3-6 arbetsdagar, vid mottagande av din vara tillbaka, och beroende på lagertillgänglighet.

 

Viktigt meddelande:

1. Vänligen skicka inte din retur till avsändarens adress på ditt paket. Detta är inte returadressen och kommer att påverka behandlingen av din retur. Du ska bara skicka den till adressen på fraktetiketten vi tillhandahåller även om du använder din egen frakt.

2. Se till att du inte inkluderar vivobarefootstockholm- artiklar av misstag i ditt returpaket. Vi kommer inte att ansvara för att skicka tillbaka dessa föremål till dig.

 

ÅTERBETALNINGAR

Alla återbetalningar kommer att behandlas via din ursprungliga betalningsmetod för priset för varorna. Detta exkluderar kontanter och postordrar där vi återbetalar dig med check.

Vänta 7 arbetsdagar innan din återbetalning behandlas.